Gala Premiilor Matei Brâncoveanu

Selectează ediția:

2020

Cea de a cincea identie a Galei Premiilor Matei Brancoveanu a fost organizata de Fundatia Alexandrion in seara zilei de 14 iunie si a avut un format inedit, fiind difuzata online pe pagina de Facebook a Fundatiei Alexandrion. Fundația Alexandrion invită publicul să se alăture evenimentului, în număr cât mai mare și să participe la procesul de votare online. Castigatorul marelui premiu in valoare de 12.000 de euro este Edmond Niculusca, directorul ARCEN (Asociaţia Română pentru Cultură, Educaţie şi Normalitate), initiatorul proiectului Antiseismic District, primul proiect din România care pregătește pentru cutremur comunitatea unui întreg cartier vulnerabil în cazul unui seism major.

Mesajul Presedintelui Fundatiei Alexandrion

“Gala Matei Brancoveanu 2020 a fost un succes și mă bucur foarte tare că în noul format, adaptat la perioada pe care o traversăm, ne-a oferit oportunitatea de a avea alături de noi un public atât de numeros, care a urmărit gala online. A fost extraordinar să putem aduce în fața tuturor, proiectele și poveștile a cinci tineri a căror muncă este foarte importantă pentru societate, pentru viitorul acestei țări. Felicitări celor cinci finaliști care au luptat să ajungă aici și care sunt, în egală măsură, învingători, prin binele pe care îl fac celor din jur, prin munca lor.”

Laureați

Tudor Baciu

Ana Maria Ciobanu

Carmen Chidris