Știri

• Deschidem înscrierile pentru Premiile “Matei Brâncoveanu” 2018 8 noiembrie 2018 - Lista nominalizărilor pentru cea de-a IV-a ediție a Premiilor „Matei Brâncoveanu” 2018 a fost deschisă. Fundația Alexandrion acordă Premiile „Matei Brâncoveanu” creatorilor şi autorilor tineri pentru lucrări, aduse la cunoștința publicului în ultimul an, care constituie contribuţii certe în cultură şi în cunoaşterea de specialitate. Conform Regulamentului Premiilor Brâncoveanu, categoriile Continue Reading
Cea de-a II-a ediție a Dezbaterilor de la Sinaia și-a închis sesiunile de discuții 27 octombrie 2018 - Dezbaterile de la Sinaia- ediția a II-a- au fost organizate de  Fundația Alexandrion pe 26 și 27 octombrie, la Hotelul New Montana din Sinaia.  Tema acestei ediții  a fost: „Economia Estului. Postausteritatea și perspectivele”. „În cadrul acestei ediții ne-am dorit Continue Reading
Premiile Constantin Brâncoveanu 2018 au fost decernate 3 octombrie 2018 - Ajunse la cea de-a V-a ediție, Premiile Constantin Brâncoveanu au fost decernate într-o atmosferă sobră și elegantă chiar la Palatul Continue Reading