Știri

• Informare de presă privind Gala Premiilor Matei Brâncoveanu 2021 3 iunie 2021 - Ca urmare a unor suspiciuni legate de o posibilă utilizare a sistemului de vot electronic al Galei Premiilor Matei Brâncoveanu 2021 ȋntr-o manieră care ȋncalcă prevederile Regulamentului disponibil pe website-ul de campanie https://matei-brancoveanu.fundatia-alexandrion.ro/regulament/ Fundația Alexandrion a sistat temporar procesul de votare.   Astfel, în data de 25 mai 2021 Fundaţia… Continue Reading
Cea de-a şasea ediţie a Galei Trofeelor Alexandrion şi-a desemnat câştigătorii 9 februarie 2021 - Sportivii care au obținut performanţe deosebite în 2020 au fost distinşi cu Trofeele Alexandrion şi recompensati financiar pentru contribuţia lor la dezvoltarea sportului românesc, ȋn cadul singurului demers de acest fel organizat și susținut în totalitate de o entitate privată.… Continue Reading
Gala Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gală a sportului românesc, organizată pentru al şaselea an consecutiv, va fi difuzată pe 6 februarie la B 1 TV, ȋncepând cu ora 19:00 3 februarie 2021 - Bucureşti, 1 februarie 2021 – Gala Trofeelor Alexandrion, cea mai importantă gala a sportului românesc, organizată de Fundaţia Alexandrion pentru… Continue Reading