Știri

• Lista nominalizărilor pentru Premiile C. Brâncoveanu este, în continuare, deschisă 21 august 2019 - Fundația Alexandrion reamintește celor interesați că lista nominalizărilor pentru Premiile Constantin Brâncoveanu, ediția a VI-a, 2019, va rămâne deschisă până la data de 28 august. Conform Regulamentului  oficial al Premiilor, propunerile  pot fi  trimise către Fundație, urmând ca juriul să decidă câștigătorii. Pentru a putea fi  luată în considerare, fiecare … Continue Reading
Gala Premiilor Constantin Brâncoveanu 2017 a avut loc la Ateneul Român. Lista nominalizărilor pentru Premiile Constantin Brâncoveanu este deschisă 2 iulie 2019 - Fundația Alexandrion reamintește că lista nominalizărilor pentru Premiile Constantin Brâncoveanu 2019 este deschisă începând cu data de 3 iunie 2019. Propunerile și nominalizările pentru cea de-a VI-a ediție a Premiilor Constantin Brâncoveanu la București pot fi trimise până pe 30… Continue Reading
Au fost decernate Premiile Constantin Brâncoveanu Diaspora – Paris 2019 30 mai 2019 - Ajunse la cea de-a III-a ediție, Premiile Constantin Brâncoveanu Diaspora au fost decernate miercuri seară la Paris. Festivitatea de decernare,… Continue Reading