De la sporturi precum handbal sau fotbal, până la rugby, baschet și volei, Fundația Alexandrion a oferit în 2018 peste 100.000 de mingi dedicate acestor sporturi. Au fost o mulțime de acțiuni punctuale în  care au fost oferite mingi de fotbal, baschet, handbal, rugby sau volei. Foarte multe asociații sportive și cluburi atât din mediul rural, cât și din orașe precum Timișoara, Ploiești, Craiova, Cluj sau Iași au beneficiat de această acțiune desfășurată sub numele „ Mingi pentru suporteri” oferite de Fundația Alexandrion.

Fundația Alexandrion și Alexandrion Group a continuat și în anul 2018  colaborarea cu diferite cluburi din sportul românesc, și anume, pe zona de fotbal: Universitatea Craiova, ASU Politehnica Timișoara, Petrolul Ploieşti, dar și susținerea altor sporturi precum handbalul, rugbyul sau polo pe apă în cadrul Clubului Sportiv Steaua, ciclismul, prin susținerea Turului Ciclist al Sibiului, tenisul de câmp prin colaborarea cu Academia de Tenis Victor Hănescu și multe  alte sporturi.

În 2018, au fost peste 200 de acțiuni dedicate susținerii sportului din România, Gala Trofeelor Alexandrion ajunsă la ediția cu numărul trei în 2018 și dedicată recompensării financiare a celor mai buni sportivi din România este doar unul dintre exemple. În 2019, pe 7 februarie urmează ediția cu numărul patru a acestei Gale, singurul demers privat de asemenea anvergură dedicat sportului românesc și celor mai bune rezultate ale sportivilor din  anul în curs.

Susținerea evenimentelor și proiectelor dedicate sportului este o preocupare permanentă a Fundației Alexandrion și a  grupului Alexandrion, iar exemple de astfel de proiecte și evenimente desfășurate în 2018 sunt nenumărate: Sports Business Academy – ASE București, Centenarul Fotbalului Românesc, Cupa Daniel Prodan, Turneului Campionilor RTP,  Ploiești Basketball, SPORT a la IAȘI, Campionatul Mondial de Fotbal al Jurnaliștilor, Cupa Rig la Crap ediția XXIV, Tabăra „Train Like a Pro”, Tudor Tennis Trophy, Forumul Sportului Românesc, Ziua Alexandrion-Roma 2018,  100 – Poveștile nemuritoare ale fotbalului românesc, Turneul lupilor și multe altele.

Mai mult, în cadrul Galei Fotbalului Românesc dedicată anului 2018, Alexandrion Group a câștigat Premiul Special pentru cea mai importantă companie care susține fotbalul din România.